MULTI-MAM

Multi-Mam - Effektiv og naturlig hjelp til mødre og barn

Amming er naturlig og den beste måten å mate barnet ditt de første månedene. Mange kvinner som ammer får problemer med ømme brystvorter som dessuten kan få sprekker og sår. Barnets regelmessige suging påvirker huden og det kan dannes hudsprekker og små sår som i verste fall kan føre til infeksjon.

Når brystvorten blir ømme og såre av ammingen kan gleden ved ammingen bli borte, og ammingen blir smertefull og en belastning for mor. Ofte er dette nok til man mister lysten til å fortsette ammingen.

Multi-Mam Kompresser gir umiddelbar lindring av såre eller ømme  brystvorter

Produktene er helt ufarlige og sikre for både mor og barn, og gelen behøver ikke tørkes av før ammingen.

Multi-Mam Kompresser får du i i Vitus apotek/Ditt apotek, i Boots apotek og Apotek 1, eller i vår nettbutikk.

Multi-Mam Balm beskytter brystvortene før og under amming

Multi-Mam Balm er plantebasert og fri for lanolin. Anbefales til forebygging av uttørking og sprukne brystknopper hos ammende, og for å erstatte det naturlige hudfettet som forsvinner ved amming. Kleber ikke, virker ikke klissete, og absorberes raskt av huden rundt brystvorten. Behøver ikke fjernes før ammingen.

Multi-Mam BALM får du i Vitus apotek/Ditt apotek, i Boots apotek og Apotek 1, eller i vår nettbutikk.

Multi-Mam BabyDent gir lindring for spebarn ved tannfrembrudd

Multi-Mam BabyDent gel danner en myk bioaktiv beskyttelse på gommene, og lindrer ubehaget i gummene som vanligvis følger med tannfrembrudd. Reduserer hevelse og beskytter mot friksjon i gommene. Multi-Mam BabyDent bør oppbevares i kjølskap for å gi ekstra avkjølende effekt. Kan påføres direkte på gommene eller på smokk eller bitering. 

Multi-Mam BabyDent  får du i Boots apotek og Apotek1.

Multi-Mam produkter er helt trygge for både mor og barn. De inneholder bare naturlige ingredienser og er ikke tilsatt konserveringsmidler.

For mer informasjon se www.multi-mam.no