MULTI-MAM

Multi-Mam - Effektiv og naturlig hjelp til mødre og barn

Amming er naturlig og den beste måten å mate barnet ditt de første månedene. Mange kvinner som ammer får problemer med ømme brystvorter som dessuten kan få sprekker og sår. Barnets regelmessige suging påvirker huden og det kan dannes hudsprekker og små sår som i verste fall kan føre til infeksjon.

Når brystvorten blir ømme og såre av ammingen kan gleden ved ammingen bli borte, og ammingen blir smertefull og en belastning for mor. Ofte er dette nok til man mister lysten til å fortsette ammingen.

Multi-Mam KOMPRESSER  gir umiddelbar lindring til brystvorter som er blitt ømme, fått sprekker eller sår. Produktene er helt ufarlige og sikre for både mor og barn, og gelen behøver ikke tørkes av før ammingen. Multi-Mam KOMPRESSER får du i de fleste apotek.

Multi-Mam BALM forbygger og beskytter brystvortien før og under amming. Multi-Mam BALM får du kun i vår nettbutikk.

Multi-Mam BabyDent  får du i Boots apotek og Apotek1.

Multi-Mam produkter er helt trygge for både mor og barn. De inneholder bare naturlige ingredienser og er ikke tilsatt konserveringsmidler. Dette betyr at du kan amme babyen selv om du nettopp har brukt Multi-Mam Balm eller Multi-Mam kompresser.

Multi-Mam produktene er tilgjengelig reseptfritt i apotek i en rekke land, og blir anbefalt av jordmødre og leger.

 Multi-Mam BabyDent - Lindring for spebarn ved tannfrembrudd

Multi-Mam BabyDent gel er spesielt utviklet for bruk ved tannfrembrudd hos spebarn. Den bioaktive gelen lindrer ubehaget i gummene som vanligvis følger med tannfrembrudd.

Multi-Mam BabyDent er trygg lindring for spebarn under tannfrembrudd, uten lokalbedøvende legemidler som lidokain/benzokain.

Muti-Mam BabyDent er et sikkert og trygt produkt for spebarn. Alle innholdsstoffene er testet og sikre for babyen.

 • Naturlig, trygg og ufarlig når den svelges
 • Ingen konserveringsmidler, alkoholfri og ingen animalske ingredienser
 • Ingen lokalbedøvende legemidler
 • Behagelig smak, sukkerfri, påvirker ikke tennene
 • Spesielt utviklet for lindring ved tannfrembrudd hos spebarn.

 

 

 

 

 

 

 

Multi-Mam Kompresser - Intensiv pleie av brystvorter hos ammende mødre

Kompresser med bioaktiv gel.
Hver kompress er individuelt pakket. En eske inneholder 12 sacheter med gel. Kompressene legges direkte på brystvortene 2X1 time pr dag til sårheten er leget. Gelen er ufarlig for barnet og behøver ikke fjernes ved amming.

 • Nøytraliserer skadelige bakterier på en sikker og trygg måte
 • Gir øyeblikkelig lindring og pleie av ømme og såre brystvorter
 • Gjenoppretter optimale forhold i hudområdet rundt brystvortene
 • Forebygger infeksjon (Mastitt)
 • Støtter de naturlige tildelingsprosessene
 • Gelen inneholder kun naturlige ingredienser, og er ufarlig å svelge for babyen

Multi-Mam Kompresser er en helt ny tilnærming til behandling av såre brystvorter. Produktet er basert på det patenterte 2QR-kompekset, som er unike i sin evne til å forhindre utviklingen av skadelige bakterier, og gjør dette på en sikker og naturlig måte. Kompressene er impregnert med en bioaktiv gel, som fremmer tildelingsprosessen og stimulerer dannelsen av nye celler. Multi-Mam Kompresser inneholder ikke konserveringsmidler. Bruken av kompresser bidrar til å opprettholde et fuktig miljø. Kompressene kleber ikke til huden, reduserer faren for bakteriell infeksjon, og er enkel å bruke. Den tynne plastfilmen på baksiden hindrer at gelen trekker gjennom og lager flekker på BH-en. Multi-Mam kompresser gir umiddelbar lindring av smerter og hevelser.

Innholdsstoffene i Multi-Mam Kompresser er utvalgt for sine egenskaper til å hele sår, lindre smerte, og for de mikrobiologiske og fuktighetsbevarende egenskapene.

Multi-Mam Kompresser inneholder naturlige planteingredienser og ingen konserveringsmidler. Den bioaktive gelen har en behagelig søt smak, inneholder kun planteingredienser og er helt trygg å svelge for babyen.

Multi-Mam Balm - Planteoljebasert, lanolinfri pleie av brystvorter hos ammende mødre

Et unikt produkt for pleie av brystvorter hos ammende mødre, basert på ut utvalg av planteoljer og squalene.
 • Beskytter brystvorten før og under amming
 • Forhindrer sprekker og holder huden myk, smidig og sunn
 • Erstatter og støtter det naturlige hudfettet som forsvinner ved amming
 • Holder huden myk, lett å påføre
 • Plantebasert og uten lanolin
 • Nøytral smak og lukt

Multi-Mam Balm er basert på nøye utvalgte vegetabilske oljer, som har likhetstrekk med hudens egne fuktighetsbevarende fettstoffer, slik som steroler og prostaglandiner.

En særskilt egenskap ved Multi-Mam Balm er innholdet av squalene, en viktig komponent i hudens naturlige fett. Multi-Mam Balm kleber ikke, virker ikke klissete, og absorberes raskt av huden rundt brystvorten. Den etterlater ingen smak eller lukt på huden, og er helt trygg når den blir svelget av babyen. Derfor behøver den ikke fjernes før ammingen og gir dermed beskyttelse også under selve ammingen.